Suunnistusliitto ja Millpoint Oy yhteistyöhön

Suomen Suunnistusliitto ja Millpoint Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen markkinointiyhteistyöstä. Sopimus kattaa alustavasti kuluvan vuoden 2023 ja se sisältää mm. Metsäareena 2023 osallistujien lahjatavarat, Suunnistusliiton seura- ja nuorisosuunnistuksen jako- ja lahjatavarat sekä Suunnistusliiton lahjatavarat. Sopimukseen sisältyy jatko-optio.

Sisäänajona suunnistuksen maailmaan on osapuolten kesken sovittu, että Millpoint näkyy yhdessä Suunnistusliiton kanssa Porvoo-Borgå Jukolassa ja sen yhteydessä järjestettävässä Metsäareena tapahtumassa.

  • Odotamme mielenkiinnolla alkavaa yhteistyötä Millpointin kanssa. Kestävän kehityksen lahjatavaroista on meillä tarvetta ja mm. tämän tarpeen Millpoint täyttää mainiosti. Kommentoi Suunnistusliiton toimitusjohtaja, Mika Ilomäki.

Millpoint on mukana laajasti suomalaisessa urheilussa. Esimerkiksi jääkiekon, salibandyn ja koripallon kaltaisten joukkuelajien lisäksi mukana ringissä on yksilöurheilijoita. Jukolan Viestin kaltaisissa tapahtumissa yritys on ollut harvemmin mukana, mutta suunnistuksen vetovoima ja vuosi vuodelta kasvaneet harrastajamäärät tarjoavat mielenkiintoisen alustan.

  • Suunnistus tavoittaa laajalla ikähaitarilla suuren määrän ihmisiä nykyään. Laji on ollut viime vuodet kovassa nosteessa, ja se sopii meidän imagoomme erinomaisesti, toimitusjohtaja Jarkko Kekki kertoo ja jatkaa.
  • Liike- ja mainoslahja-alalla kestävä kehitys on kenties tärkein tulevaisuutta ohjaava tekijä, ja uskomme tämän yhteistyön kautta saavamme myös vinkkejä ja näkemyksiä siitä, kuinka omaa toimintaa pystymme kehittämään.

Vuonna 2006 perustettu Millpoint palvelee mainoslahjojen ja liikelahjojen muodossa yrityksiä sekä yhteisöjä. Millpoint toimii valtakunnallisesti noin 14 myyjän verkostolla kattaen koko Suomen. Showroomit löytyvät Espoosta, Lappeenrannasta, Jyväskylästä, Oulusta ja Seinäjoelta.

Tutustu: www.millpoint.fi