Suunnistuksen valintaohjeita päivitetty

Suunnistuksen maailmancupin näyttökilpailut järjestetään Norjassa Solrenningen-kilpailujen yhteydessä 15.-16. huhtikuuta. Ilmoittautumiset Eventorin kautta lauantain ja sunnuntai kisojen osalta erikseen 3.4. mennessä. Suomalaiset ja tanskalaiset kilpailevat sarjoissa D21E- Dan/Fin, H21E- Dan/Fin.

Tarkemmat tiedot linkkeineen valintaohjeissa: Suunnistuksen edustus- ja näyttökilpailuvalinnat 2023.


Aiemmin 22.3. uutisoimme suunnistuksen MM-näyttökilpailujen kilpailukutsun julkaisemisesta ja päivittämisestä valintaohjeisiin. Suomalaisten kilpailijoiden ilmoittautumiset päävalmentajalle (thierry.gueorgiou(a)suunnistusliitto.fi) 18. toukokuuta mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä annettava seuraavat tiedot: Nimi, Seura, IOF ID, syntymävuosi, SI-numero sekä maininta, missä kolmesta kisasta kilpailee.