Mukaan Young Leaders Academy 2023 -tapahtumaan?

Kansainvälisen Suunnistusliiton organisoima Young Leaders Academy (YLA) 2023 tapahtuma järjestetään Italian 5-päivästen yhteydessä 1.-8. heinäkuuta.

YLA on 16-25 -vuotiaille suunnattu koulutus- ja verkostoitumistapahtuma, jonka tavoitteena on tukea nuorten kiinnostusta ja osaamista suunnistuksen kehittämisessä.

Lisätietoa:

Mikäli olet kiinnostunut lähtemään Suomen edustajaksi YLA:lle, toimit jo aktiivisesti suunnistuksen hyväksi esimerkiksi omassa seurassasi ja omaat hyvän englanninkielen taidon: tee itsestäsi linkin takaa löytyvien ohjeiden mukainen esittelyvideo ja lähetä se mahdollisimman pikaisesti Suunnistusliiton nuoriso- ja koulutuspäällikölle katri.lindeqvist(a)suunnistusliitto.fi sähköpostitse tai WhatsAppilla puh. 044 3236657. Lisää oheen seuraavat tiedot: nimi, syntymävuosi, seura, osoite.

Suunnistusliitto valitsee kaksi edustajaa (1 nainen ja 1 mies), joiden matkaa tuetaan 450 € osallistumismaksun edestä.  Järjestäjän perimä osallistumismaksu sisältää ohjelman, majoituksen, ruokailut ja osallistumisen Italian 5-päiväisille.

Matkat tapahtumapaikalle Bellunon maakuntaan (100km Venetsiasta pohjoiseen) jäävät osallistujalle omakustanteiseksi.

Suomen osallistujat valitaan heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.