Suomen nuorille naisille voitto nuorten Eurooppa-cupin viestissä

Suomen nuorten naisten joukkue voitti nuorten suunnistuksen Eurooppa-cupin viestin Saksan Blankenburgissa. Joukkueessa juoksivat Emilia Tala, Isabella Lillqvist ja Fanny Kukonlehto. Kukonlehto varmisti voiton Suomelle tiukassa loppukirikamppailussa sekunnin erolla Sveitsiin.

Emilia Tala, Isabella Lilqvist ja Fanny Kukonlehto
Kuvaaja: Milka Reponen

Nuorten miesten joukkue Topias Kemppi, Vinski Malinen ja Jussi Raasakka oli sarjassaan kymmenes.

Tulokset – nuorten suunnistuksen Eurooppa-cupin viestit 3.10.2022, Blankenburg, Saksa

Nuoret naiset: 1) Suomi (Emilia Tala, Isabella Lillqvist ja Fanny Kukonlehto) 1.43.31, 2) Sveitsi (Vera Moser, Lilly Graber, Sanna Hotz) 1.43.32, 3) Ruotsi (Amanda Granqvist, Emma Ling, Erika Äkesson), … muut Suomen joukkueet: Suomi 1 (Virna Pellikka, Elsa Ankelo, Salla Isoherranen) 1.46.55

Nuoret miehet: 1) Ranska (Nathan Marchand, Thomas Radondy, Romain Discher) 1.45.44, 2) Sveitsi (Benjamin Wey, Pascal Schärer, Florian Freuler) 1.46.07, 3) Viro (Olle Ilmar Jaama, Ossi Priks, Jurgen Joonas) 1.46.48, … 10) Suomi (Topias Kemppi, Vinski Malinen, Jussi Raasakka) 1.53.08 … muut Suomen joukkueet: Suomi 2 (Sampo Sankelo, Jesper Donner , Jussi Ankelo) 1.56.07