Suomi pronssilla opiskelijoiden MM-kisojen sprinttiviestissä

Opiskelijoiden MM-kilpailut jatkuivat perjantaina sprinttiviestillä Sveitsin Magglingenissä.

Elisa Mattila, Teemu Oksanen, Tuomas Heikkilä ja Inka Nurminen

Suomen joukkue jatkoi kisapäivien mitaliputkea ja suunnisti sprinttiviestissä pronssille joukkueella Elisa Mattila, Teemu Oksanen, Tuomas Heikkilä ja Inka Nurminen. Voiton otti isäntämaa Sveitsi joukkueella ja Deborah Stadler, Timo Suter, Tino Polsini ja Eline Gemperle. Hopealle suunnisti Ruotsi.

Suomen joukkueen valmentaja Jari Sipilä oli tyytyväinen urheilijoiden panokseen.

– Elisa aloitti varmasti ja tuli kärkiporukassa. Teemu joutui antamaan jalalla hieman siimaa Ruotsille ja Sveitsille. Tuomakselta kolmas osuus oli huippuveto. Inka taisteli hopeasta Ruotsin kanssa, mutta varvauksessa olleen kartan käännön jälkeen hän joutui pysähtymään, ja siinä Ruotsi pääsi vähän karkuun. Kokonaisuutena tosi hyvä joukkuesuoritus, summasi Jari Sipilä.

Tulokset – suunnistuksen opiskelijoiden MM-kilpailujen sprinttiviesti 19.8.2022, Magglingen, Sveitsi

1) Sveitsi 50.39, 2) Ruotsi 51.22, 3) Suomi (Elisa Mattila, Teemu Oksanen, Tuomas Heikkilä, Inka Nurminen) 51.34, 4) Espanja 53.06, 5) Iso-Britannia 53.14, 6) Tsekki 54.05