IRMAssa huoltokatko torstaina 18.8. klo 12-13: Muista tarkistaa ilmoittautuminen!

IRMA-palveluun tehdään päivityksiä huoltokatkon aikana, joten ilmoittautuminen ei ole mahdollista katkon aikana. Syksyn SM-kisakauden tiivistyessä suunnistajien on hyvä muistaa tarkistaa ilmoittautumiseen liittyviä asioita.

  • Kun olet ilmoittautunut ja maksanut itse, tarkista vielä maksun jälkeen, että nimesi on kilpailun osallistujalistalla. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä irma(a)suunnistusliitto.fi
  • Mikäli kilpailulla on WRE-status (H/D21), tulee osallistujalla olla IOF-ID merkittynä IRMAn tiedoissaan. Kilpailuun ei voi ilmoittautua ilman IOF-ID-numeroa. IOF-ID hankitaan rekisteröitymällä IOF:n Eventor-palveluun.
  • SM-kilpailuissa ei ole jälki-ilmoittautumismahdollisuutta, muista ilmoittautua ajoissa. Myös joissakin kansallisissa kilpailuissa järjestäjä ei mahdollista jälki-ilmoittautumista, joten asia kannattaa tarkistaa kilpailukutsusta tai IRMAn kilpailukohtaisista tiedoista. Ajoissa ilmoittautuminen on suunnistajan vastuulla!

Mukavaa suunnistuskauden jatkoa!