Pyöräsuunnistuksen SM-sprintti ja MM-näyttökilpailu Heinolasta ISTV:ltä

Pyöräsuunnistuksen SM-sprintti, MM-näyttökilpailu ja Suomen Cupin kolmas osakilpailu ajetaan lauantaina 11.6. Heinolassa. Lähetys alkaa klo 14.00, naisten kilpailua seurataan klo 14.10-15.00 ja miesten kilpailua klo 15.10-16.00.

SOC Asikkalan ja Itä-Hämeen Rastin järjestämässä suomenmestaruuskilpailussa sprinttimatkoilla kerätään pisteitä vuoden 2022 Pyöräsuunnistuksen Suomen Cup -sarjaan. Kilpailu on samalla myös näyttöpaikka heinäkuussa Falunissa Ruotsissa järjestettäviin lajin MM-kisoihin.

Ruska Saarela, Kuvaaja:

Ennakkosuosikkeina kisaan starttaavat juuri ajetuissa EM-kisoissa parasta suomalaisvauhtia pitäneet Marika Hara ja Ruska Saarela naisissa sekä Samuel Pökälä, Andre Haga ja Teemu Kaksonen miehissä. Sekä SM- että näyttökilpailuarvojen myötä paikalla on koko lajin Suomen kärkikaarti, joten ennakkosuosikeille riittää myös haastajia.

Pyöräsuunnistuksen Suomen Cup -sarjassa ajetaan kaudella 2022 kaikkiaan 13 osakilpailua.

Lähetys näkyy ISTV:ssä vain suorana, mutta jälkilähetys on myöhemmin katsottavissa myös Youtube-tallenteena.