Kansainvälinen suunnistusliitto IOF on avannut mahdollisuuksia tukea ukrainalaisia suunnistajia

Euroopan maihin on paennut  sotaa nyt neljä miljoonaa ukrainalaista ja joukossa on myös suunnistajia.

Ukrainan suunnistusliitto yhdessä kansainvälisen suunnistusliitto IOF:n kanssa ovat päättäneet tarjota tukea ukrainalaisille suunnistajille eri tavoin.

Ukrainalaisille suunnistajille voi ensinnäkin osoittaa suoraan taloudellista apua, jolla tuetaan maan urheilijoiden ja valmentajien osallistumista kansainväliseen kilpailutoimintaan. Tämä osaltaan auttaa sitä, että voimme nähdä ukrainalaisia kilpakumppaneita tapahtumissa myös tulevana kesänä.

IOF on avannut alustan, jota kautta voit rekisteröityä yksityisenä henkilönä vapaaehtoiseksi auttamaan ukrainalaisia suunnistajia. Alustan kautta myös suunnistusseurat voivat tarjota yhteistyömahdollisuuksia. Lisäksi voit ilmoittautua isäntäperheeksi ukrainalaisille suunnistajille.