Seurat mukaan Koulu kartalla -viikoille

Suunnistusliiton Koulu kartalla -teemaviikot tulevat jälleen!

Toteutamme yhdessä seurojen kanssa koulusuunnistuksen teemaviikkoja keväällä ja syksyllä.  Yhteistyöseurojen haku on parhaillaan  käynnissä.

Tarkoituksena on mahdollistaa suunnistusaktiviteetteja niin kouluihin kuin varhaiskasvatukseen. Kevään ajankohta on mietitty niin, että tapahtumat toimisivat samalla lapsille ja perheille kannustimena lähteä mukaan seurojen suunnistuskoulutoimintaan.

Koulu kartalla -teemaviikoille Suunnistusliitto on valmistanut materiaalia koulujen, varhaiskasvatuksen ja seurojen käyttöön. Viime vuoden aikana tuotettiin varhaiskasvattajille ja opettajille ladattavaa materiaalia itsenäistä harjoittelua varten sekä seuroille ohjeita ja valmiita viestintämateriaaleja. Tänä keväänä julkaistaan jälleen uutta materiaalia videoiden ja opetussuunnitelmien muodossa. Lisäksi seuroille postitetaan materiaalipaketti, joka sisältää mm. rastilippuja, karttamerkkipelejä ja tarroja.

Seurojen roolina on kertoa teemaviikosta alueensa toimijoille (päiväkodit, esikoulut, koulut), varmistaa heidän saavan materiaalin käyttöönsä, huolehtia karttojen päivityksestä ja rastien viennistä maastoon sekä järjestää Perheseikkailu-tapahtuma.

Lisätietoa Koulu kartalla -teemaviikoista

Ilmoittautuminen Koulu kartalla -teemaviikkojen järjestäjäseuraksi

Ilmoittaudu mukaan 6.2. mennessä!

 

Lisätietoja: Nuoriso- ja koulutuspäällikkö Katri Lindeqvist p. 044 3236657