Suunnistusliiton liittovaltuuston syyskokous lauantaina 20.11.2021

Suunnistusliiton liittovaltuusto hyväksyi vuoden 2022 toiminta- ja taloussuunnitelman syyskokouksessa Helsingissä lauantaina 20.11.2021.

Talousarvion loppusumma 2 750 000 €, joka on hieman kulunutta vuotta suurempi.

Pääpaino ensi vuoden toiminnassa on vuoteen 2025 ulottuvan strategian toteuttamisessa, jonka mukaan Suomi haluaa olla tulevaisuudessa paras huippusuunnistusmaa, suunnistajien määrä on 75 000, tapahtumat ovat monipuolisia sekä olosuhteet ja osaaminen mahdollistavat menestyksen.

Suunnistusliiton liittohallitukseen valittiin varapuheenjohtajaksi Markku Virtanen erovuorossa olleen Urpo Väänäsen jatkajaksi. Erovuorossa olleen jäsenen Nina Simosaksen tilalle valittiin Tuija Schmidt ja jäsen Ari Torniainen valittiin jatkokaudelle. Varajäsen Mikko Eskolan tilalle valittiin Mikaela Fiskars ja erovuorossa ollut Sanna Pusa valittiin jatkokaudelle varajäseneksi. Suunnistusliitto osoittaa lämpimät kiitokset Väänäselle, Simosakselle ja Eskolalle suunnistuksen eteen tehdystä ansiokkaasta työstä.

Lisäksi kokouksessa käsiteltiin liiton rakenteita ja sääntöjä tarkastelleen työryhmän ehdotukset ja päätettiin, että mahdolliset sääntömuutokset tuodaan kevään 2022 liittovaltuuston päätettäväksi.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail