Tapahtumapäällikkö Petteri Palmi siirtyy uusiin tehtäviin

Tapahtumapäällikkö Petteri Palmi lopettaa Suunnistusliiton tapahtumapäällikön tehtävissä lokakuun lopulla. Palmi on toiminut Suunnistusliitossa vuodesta 2005 lähtien kilpailupäällikön tehtävissä ja 2016 lähtien tapahtumapäällikkönä. Palmin työsuhde Suunnistusliitossa päättyy 20.10.2021 hänen siirtyessä Helsingin asumisoikeus Oy:n kehittämispäälliköksi.

– Haluan kiittää kaikki suunnistajia vuosien mittaan tehdystä erinomaisesta yhteistyöstä, sekä siitä innokkuudesta, millä seurat järjestävät tapahtumia ja ovat valmiita heittämään itsensä peliin. On ollut mukava huomata se, että tälläkin hetkellä uusia nuoria tulee mukaan tapahtumien järjestämiseen, mikä on tapahtumien kehittymisen ja jatkuvuuden kannalta tärkeää. Uskon, että tuolla innokkuudella suunnistuksella menee jatkossa entistäkin paremmin, kiittelee Petteri Palmi.