Seuraa maailmancupin päätöskierrosta

Suunnistuksen maailmancupin päätöskierros kilpaillaan Pohjois-Italiassa 30.9.-3.10.2021. Ohjelmassa on Cansigliossa juostavat pitkä matka ja keskimatka sekä Cortina d’Ampezzossa arvokisakauden päättävä sprinttiviesti.

Ohjelma

To 30.9. Pitkä matka (maalikamera ja livetulokset klo 13.00-19.30)
La 2.10. Keskimatka (netti-tv klo 13.30-17.30)
Su 3.10. Sprinttiviesti (netti-tv klo 14.30-15.55)

Suomen joukkue

Naiset: Ida Haapala Espoon Suunta, Anna Haataja SK Pohjantähti, Venla Harju Tampereen Pyrintö, Enni Jalava MS Parma, Anni Haanpää Tampereen Pyrintö, Lotta Karhola Tampereen Pyrintö, Veera Klemettinen Suunta Jyväskylä, Amy Nymalm Pargas IF

Miehet: Aaro Aho Valkeakosken Haka (korvaa varamiehenä  Eetu Savolaisen) Joonas Ahola Navi, Miika Kirmula Kalevan Rasti, Elias Kuukka Tampereen Pyrintö, Aleksi Niemi Tampereen Pyrintö, Olli Ojanaho Helsingin Suunnistajat, Akseli Ruohola MS Parma, Eetu Savolainen Ikaalisten Nouseva-Voima, Topi Syrjäläinen Helsingin Suunnistajat

#suunnistus, #orienteeringworldcup

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail