Katso Pyöräsuunnistuksen Suomen Cup -finaalit ISTV:stä

Pyöräsuunnistuksen Suomen Cupin finaalit, sprintti ja keskimatka, ajetaan sunnuntaina 19.9. Tampereella Mustavuoren laskettelukeskuksessa. Lähetys sprinttikilpailusta alkaa klo 11. Naisten sprinttikilpailu ratkeaa n. klo 11:50 ja miesten n. klo 12:15. Keskimatkan kilpailun lähetys alkaa klo 14. Naisten keskimatkan kilpailu ratkeaa n. klo 15:00 ja miesten n. klo 15:20.

Linkki IS:n puolelle, molemmat lähetykset samassa artikkelissa:
https://www.is.fi/urheilu/art-2000008266454.html

Ruudussa kaksi erillistä lähetystä:
Sprintti: https://www.ruutu.fi/stream/3924903
Keskimatka: https://www.ruutu.fi/stream/3924905

Epilän Esa- ja Hiiltomiehet-seurojen järjestämissä Pyöräsuunnistuksen Suomen Cup -finaaleissa ratkaistaan cup-kauden voittajat. Sarjassa on ajettu kauden aikana yhdeksän osakilpailua ja nyt sarja huipentuu kahteen viimeiseen osakilpailuun. Kilpailut ovat samalla myös katsastus Portugalissa lokakuun alkupuolella ajettaviin EM-kilpailuihin.

Mukana finaalissa ovat lähes kaikki Suomen eturivin pyöräsuunnistajat. Tiukimmin cup-voitossa kiinni ovat moninkertaiset MM-mitalistit Marika Hara ja Samuel Pökälä. Lisäksi ennakkosuosikeiksi voidaan nostaa Kuortaneen koti-MM-kisojen pitkän matkan maailmanmestari Andre Haga sekä etenkin sprinttikilpailussa nuori Kaarina Nurminen ja sprintin MM-kultamitalisti Henna Saarinen.

Lähetys näkyy ISTV:ssä vain suorana, mutta jälkilähetys on myöhemmin katsottavissa Pyöräsuunnistuksen Suomen Cupin Youtube-kanavalla.