Suunnistuksen MM-joukkue Tšekkiin

Joukkue Tšekin MM-kisoihin 1.-10.7.2021 on valittu. MM-kilpailuissa suunnistetaan sekä sprintti- että maastomatkat, ja joukkueen urheilijat on nimetty eri henkilökohtaisille matkoille.

Suunnistusmaajoukkueen päävalmentaja Fredric Portin odottaa lähestyviä MM-kisoja innolla.

– Osa urheilijoista on priorisoinut MM-kisoja ja valmistautunut näihin niin hyvin kuin on ollut mahdollista. Lähdemme kohta lähes parin viikon valmistautumisleirille Tšekin harjoitusmaastoihin, ja treenivalikoimassa on sekä sprintti- että metsäharjoituksia. Tšekin maastot ovat vaativat, mutta olen nyt luottavaisin mielin valmistautumisen suhteen, kertoo päävalmentaja Portin.

Suomen joukkue MM-kisoihin

Naiset/sprintti: Ida Haapala Espoon Suunta (s), Veera Klemettinen Suunta Jyväskylä (s), Maija Sianoja MS Parma (s).
Vara: Inka Nurminen Jämsän Retki-Veikot.

Miehet/sprintti: Tuomas Heikkilä Helsingin Suunnistajat (s), Aleksi Niemi  Tampereen Pyrintö (s), Akseli Ruohola MS Parma (s).
Vara: Severi Kymäläinen Tampereen Pyrintö.
(s = henkilökohtainen sprintti)

Naiset/maasto: Venla Harju Tampereen Pyrintö (k, p/vara), Lotta Karhola Tampereen Pyrintö (k, p), Amy Nymalm Pargas IF (k), Marika Teini Kalevan Rasti (k, p), Maija Sianoja MS Parma (p).
Vara: Veera Klemettinen Suunta Jyväskylä (k).

Miehet/maasto: Miika Kirmula Kalevan Rasti (k, p), Elias Kuukka Tampereen Pyrintö (k, p), Olli Ojanaho Helsingin Suunnistajat (k, p).
Vara: Topi Syrjäläinen Helsingin Suunnistajat.
(k = keskimatka, p = pitkä matka)

Viestijoukkueet julkaistaan myöhemmin.

Kisasivut: https://woc2021.cz/

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail