Joukkue suunnistuksen elokuun maailmancupiin

Joukkue suunnistuksen maailmancupiin Ruotsin Idressä 12.-15.8.2021 on valittu. Ruotsissa juostaan kolme maailmancupin osakilpailua vaativissa tunturimaastoissa.

Naiset: Anni Haanpää Tampereen Pyrintö (p,k,v), Ida Haapala Espoon Suunta (p,v), Venla Harju Tampereen Pyrintö (p,k,v), Lotta Karhola Tampereen Pyrintö (p,k,v), Veera Klemettinen Suunta Jyväskylä (p,k,v), Kirsi Nurmi SK Pohjantähti, (k,v), Amy Nymalm Pargas IF (p,k,v), Maija Sianoja MS Parma (p,k,v), Marika Teini Kalevan Rasti (p,k,v)
Vara: Mira Kaskinen Rastikarhut

Miehet: Joonas Ahola Navi (p,k,v), Miika Kirmula Kalevan Rasti (p,k,v), Elias Kuukka Tampereen Pyrintö (p,k,v), Severi Kymäläinen Tampereen Pyrintö (p,k,v), Aleksi Niemi Tampereen Pyrintö (k,v), Olli Ojanaho Helsingin Suunnistajat (p,k,v), Akseli Ruohola MS Parma (p,k,v), Arttu Syrjäläinen Helsingin Suunnistajat  (p,v), Topi Syrjäläinen Helsingin Suunnistajat  (p,k,v)
Vara: Santeri Silvennoinen Kalevan Rasti

Matkavalinnat: p=pitkä matka, k=keskimatka, v=viesti

Maailmancupin nettisivut ja pistetilanne

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail