Hiihtosuunnistaja, haluatko mukaan talviuniversiadeihin?

Jos olet halukas lähtemään mukaan talviuniversiadeihin hiihtosuunnistuksen joukkueeseen, niin ilmoita kiinnostuksesi Tapani Partaselle viimeistään 29.6.2021.

Universiadit on kansainvälisen opiskelijaurheiluliiton FISUn (Fédération Internationale du Sport Universitaire, International University Sports Federation) alainen monilajinen urheilutapahtuma. Universiadeihin voi osallistua korkea-asteella (yliopistot, ammattikorkeakoulut) opiskeleva tai aikaisintaan kisoja edeltäneen kalenterivuoden aikana valmistunut urheilija, joka on iältään 17-25 –vuotias eli Luzernin kisoissa voivat kilpailla 1996 – 2003 syntyneet. 

Vuoden 2021 talviuniversiadit järjestetään 11.-21. joulukuuta Sveitsissä. Kisat oli tarkoitus järjestää tammikuussa 2021, mutta koronapandemia siirsi talviuniversiadit myöhempään ajankohtaan. Luzern on kisojen isäntäkaupunki, mutta hiihtosuunnistuksen kisat kilpaillaan Lenderheidessa.

Kisoihin odotetaan noin 2500 osallistujaa yli 50 maasta.

Kisojen ohjelmassa on sprintti, takaa-ajo sekä sprinttiviesti.

Lisätiedot

Tapani Partanen
hiihtosuunnistuksen päävalmentaja
puh: 040 754 4024
tapani.partanen (a) suunnistusliitto.fi