Suunnistuksen EM-kilpailut 13.-16.5.

Sprinttiohjelmalla kilpailtavat EM-kilpailut avaavat kansainvälisen suunnistuskauden Sveitsin Neuchâtelissa 13.-16.5.2021.

Finaaleja voi seurata Ylen kanavilta. Lisäksi nettisivuilla tarjolla online-tulospalvelu ja gps-seurannat.

Suomen kokoonpano torstain sprinttiviestissä Veera Klemettinen, Akseli Ruohola, Aleksi Niemi ja Maija Sianoja.

Ohjelma

Somessa: #suunnistus #orienteeringworldcup

Suomen joukkue

Miehet (8): Aleksi Anttolainen Lahden Suunnistajat -37, Tuomas Heikkilä Helsingin Suunnistajat, Einari Heinaro Helsingin Suunnistajat, Severi Kymäläinen Tampereen Pyrintö, Aleksi Niemi Tampereen Pyrintö, Akseli Ruohola MS Parma, Touko Seppä Turun Suunnistajat, Arto Talvinen MS Parma
Vara: Otto Simosas Tampereen Pyrintö

Naiset (8): Alexandra Enlund Pargas IF, Sofia Haajanen SK Pohjantähti, Ida Haapala Espoon Suunta, Lotta Karhola Tampereen Pyrintö, Veera Klemettinen Suunta Jyväskylä, Inka Nurminen Jämsän Retki-Veikot, Amy Nymalm Pargas IF, Maija Sianoja MS Parma
Vara: Anna Närhi Lahden Suunnistajat -37


Portin luottavaisin mielin kohti kilpailuja

Maajoukkueen päävalmentajalle Fredric Portinille EM-kilpailut ovat ensimmäiset valmentajan roolissa.
– Mukava päästä valmentajanakin kansainväliseen kisatuntumaan, kun viime kausi meni kokonaan ilman arvokisoja. Ensimmäinen EM-startti helatorstaina on tärkeä, ja se näyttää suuntaa kohti loppuviikkoa. Siitä lähdetään, että olisimme mitalikamppailuissa mukana joka matkalla. Hyvillä mielillä starttaamme kisoihin, kuvailee päävalmentaja Portin.