Kompassi-tapahtumat alkavat toukokuussa

Nuorisosuunnistuksen alueelliset Kompassi-cupit käynnistyvät toukokuussa. Lapset ja nuoret pääsevät kisailemaan valtakunnallisesti yhtenäisellä tapahtumamallilla alueellisissa kulta- (13-14v.), hopea- (11-12v.) ja pronssikompassi-cupeissa (alle 10v.).

      

Kompassi-tapahtumat toteutetaan Suunnistusliiton ja suunnistusseurojen yhteistyössä. Alueiden nuorisovastaavat ovat kevättalven aikana organisoineet oman alueensa tapahtumasarjoja yhteistyössä seurojen nuorisovastaavien kanssa. Tapahtumasarjojen tiedot löytyvät kootusti Kompassi-tapahtumien sivuilta.

Kompassi-tapahtumien tavoitteena on tuottaa lähikilpailuja, missä lapset ja perheet ovat keskiössä. Ympäristö ja radat ovat suunniteltu pienten suunnistajien ehdoilla ja tarjontaa on kisailumielisten lisäksi myös ForFun -sarjojen merkeissä.

Yhdenmukaisen ja lasten näköisen tapahtumamallin uskotaan innostavan jatkossa useampia perheitä eri-ikäisten lasten kera osallistumaan suunnistuksen tapahtumatoimintaan ja viettämään siellä mukavia hetkiä yhdessä.

Valtakunnallinen Kompassi-tapahtuma siirtyi Napapiiri-Jukolan siirron vuoksi pidettäväksi 15.8.2021 Valkeakoskella. Valtakunnalliseen tapahtumaan on avoin osanotto.

Kompassi-tapahtumat -sivuilta löydät
– Tapahtumamallin kuvauksen
– Järjestämisohjeet
– Alueellisten tapahtumien päivämäärät
– Markkinointimateriaalit seuroille

Kompassi-tapahtumat posteri (pdf)

Ohjeita seuralle kilpailuhakemuksen tekemiseen Irmaan

Kompassi-tapahtuma voidaan toteuttaa joko kansallisena kilpailuna tai lähikilpailuna, mutta osallistujalla tulee ForFun-sarjoja lukuunottamatta aina olla suunnistuksen kilpailulisenssi.

Kilpailun järjestäjän tulee tehdä kilpailuhakemus Irma-järjestelmässä. Tapahtuman tasoksi merkitään ’Kansallinen’. Mikäli tapahtuma toteutetaan lähikilpailuna, merkitään kilpailun nimen perään (lähikilpailu).
Katso kuvaohje

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail