Tuplaturva-vakuutus ja musiikin julkinen esittäminen 2021

Tuplaturva-vakuutus

Tuplaturva-vakuutus tarjoaa myös vuonna 2021 suunnistuseuroille ja niiden talkoolaisille kaksi merkittävää ja tarpeellista vakuutusta: vapaaehtoistyöntekijöiden tapaturmavakuutuksen ja toiminnanvastuuvakuutuksen.

Suomen Suunnistusliitto on maksanut kyseisen vakuutuksen vakuutusmaksun ja se on automaattisesti voimassa kaikille liiton jäsenseuroille.

Vakuutus on varsin kattava, mutta  kilpailujärjestäjien tulee huomata, että vakuutus ei kata järjestäjän omille laitteille aiheutuneita vahinkoja, vaan niille on tarvittaessa hankittava erillinen vakuutus. Esimerkiksi vakuutetun hallussa, lainassa, vuokralla tai muutoin vakuutetun hyödykseen käytettävänä olevalle omaisuudelle aiheutettuja vahinkoja vakuutus ei korvaa.

Lisätietoa Tuplaturva-vakuutuksesta

Teosto/Gramex -sopimus

Urheilujärjestöt ovat tehneet yhteisen sopimuksen musiikin esittämisestä urheilutapahtumissa Teoston ja Gramexin kanssa vuodeksi 2021.

Kun musiikin käyttö on sopimuksen mukaista, ei lajiliittojen, seurojen tai joukkueiden tarvitse hakea erillisiä lupia tai maksaa erillisiä korvauksia.

Lisätietoa Teosto/Gramex -sopimuksesta

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail