Suunnistusliiton seurafoorumi torstaina 25.3. klo 18-19: Koronaohjeistuksia seuroille tapahtumajärjestelyihin

Vallitseva koronatilanne ja epävarmuus erilaisten suunnistustapahtumien järjestämisestä  on herättänyt viimeisten päivien aikana paljon kysymyksiä seurojen keskuudessa. Tämän vuoksi Suunnistusliitto järjestää 25.3. aiheeseen liittyvän tilaisuuden Teams-yhteydellä. Samalla käynnistyy SSL:n seurafoorumi -malli, jonka tavoitteena on tasaisin väliajoin järjestää liiton ja seurojen välinen yhteinen tilaisuus ajankohtaisiin aiheisiin liittyen.

Ensi torstaina aiheena on koronarajoitusten ja -suositusten vaikutukset suunnistuskilpailujen, kuntorastien ja harjoitustoiminnan järjestämiseen. Lisäksi ohjelmassa on Suunnistusliiton muita ajankohtaisia asoita lyhyesti.

Tilaisuudessa aiheita esittelemässä ja seurojen kysymyksiin vastaamassa ovat SSL:n toimitusjohtaja Mika Ilomäki, tapahtumapäällikkö Petteri Palmi ja nuorisopäällikkö Timo Saarinen.

Ilmoittautuminen Suomisportin kautta.