Suunnistus näkyy Ylen kanavilla kaudella 2021

Suunnistusliitto ja Yle ovat sopineet vuoden 2021 televisioitavista suunnistustapahtumista. Suunnistusta on luvassa ensi kesänä runsaasti myös Ylen kanavilla, sillä sopimus kattaa Jukolan viestin, MM- ja EM-kisat sekä keskimatkan ja sprintin SM-kilpailut.

– On erittäin hienoa, että suunnistuksen arvokisat näkyvät Ylen kanavilla. Kotimaiset kahdet SM-kisat ja Jukola täydentävät kauden kokonaisuuden. Viime vuosi toi suunnistukselle paljon uusia harrastajia omatoimirasteille, ja suunnistus TV-lajina kiinnostaa suomalaisia katsojia, kertoo Suunnistusliiton toimitusjohtaja Mika Ilomäki.

Ylen kanavilla televisioitavat suunnistustapahtumat 2021
  • Suunnistuksen EM, Sveitsi 13.-16.5.
  • Suunnistuksen SM-keskimatka Naantalin Merimaskussa 6.6.
  • Jukolan viesti, Rovaniemi 19.-20.6.
  • Suunnistuksen MM, Tsekki 3.-9.7.
  • SM-sprintti, Juva 11.9.
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail