Tasojen 2 ja 3 valmentajakoulutukset toteutuvat

Sekä tasojen 2 että 3 valmentajakoulutukset toteutuvat. SVT:lle (taso 3) ilmoittautui määräaikaan mennessä 13 valmentajaa ja Suunta Huipulle -kurssille (taso 2) on ilmoittautunut toistaiseksi yli 10 valmentajaa.

Tason 2 valmentajakoulutukseen ehtii vielä mukaan. Ilmoittautumisten aiemmin ilmoitettu määräaika oli 15. tammikuuta, mutta ilmoittautumisia otetaan vielä 17.1. sunnuntai-iltaan klo 24.00 asti.

Myös SVT:lle on mahdollista päästä takaoven kautta sisään. Mikäli olet kiinnostunut, ole pikimmiten yhteydessä kurssin pääkouluttaja Juha Tainiin (juha taini(a)gmail.com) tai huippu-urheilupäällikkö Petteri Kähäriin (petteri.kahari(a)suunnistusliitto.fi).

SVT:n ensimmäinen lähijakso on kaavailtu järjestettäksi helmikuun puolivälissä ja Suunta Huipulle -kurssin maaliskuulla. Kummankin koulutuksen osaamistavoitteet, sisällöt, ohjelma ja ilmoittautumislinkki löytyvät valmentajakoulutussivuilta (www.suunnistusliitto.fi > Huippu > Valmentajakoulutus):

Tervetuloa päivittämään ja kehittämään omaa valmennusosaamista kokonaisvaltaisesti!