Nuorten INOV-8-liigan kilpailuohjelma kaudella 2021

Nuorten 16-20-vuotiaiden INOV-8-liiga kilpaillaan myös kaudella 2021 . Kolmatta vuotta peräkkäin toteutettavan liigan kilpailuohjelma on julkaistu. Myös tulevalla kaudella henkilökohtaisten sarjojen voittajat palkitaan Suunnistussäätiön harjoittelustipendeillä ja muut palkittavat INOV-8 -jalkineilla.

– Tuleva kausi voidaan toivottavasti viedä suunnitellusti läpi, jolloin nuorten näyttökisat ovat keväällä myös INOV-8-liigan runkona. Myöhemmin kesällä on mahdollista kerätä pisteitä sekä Fin5-viikolla että jo vuoden 2025 MM-kisoihin peilaten Kuopion suunnalla. Nuorten superviikonlopun sunnuntaina ratkaistaan parhaat takaa-ajofinaaleilla, toteaa INOV-8-liigan vastaava SSL:n nuorisopäällikkö Timo Saarinen.

INOV-8-liiga 2021

Kilpailuohjelma:

7.5. Espoon Suunta, sprintti

29.5. Liperin Taimi, keskimatka

30.5. Keski-Karjalan Rasti & Kalevan Rasti, pitkä matka

15.7. Fin5-suunnistusviikko, 4. osakilpailu  KEV & PosPy, keskimatka

31.7. QP Resort games, Kuopion Suunnistajat, keskimatka

22.8. INOV-8-liigan finaali, Valkeakosken Haka, takaa-ajo

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail