Karttojen raportointi ja SSL:n karttaraha vuonna 2020

Suunnistusliiton liittovaltuusto päätti aiemmin tänä vuonna, että korona-ajan taloustilanteessa mahdollisesti seurojen karttarahaa ei tänä vuonna jaeta tai se leikataan huomattavasti pienemmäksi. Lopullista päätöstä karttarahojen määrästä ja jakoperusteista ei ole vielä tehty. Asiaan vaikuttaa liiton taloustoteutuma loppuvuoden aikana.

Tässä vaiheessa seuroja kehotetaan joka tapauksessa raportoimaan tämän vuoden karttansa SSL:n karttarekisteriin www.karttarekisteri.fi. Raportointiohjeet ja aikataulu ovat samat kuin vuoden 2019 ohjeessa . Myös nuoren kartoittajan tuen osalta on voimassa edellisen vuoden ohjeistus.

On tärkeää, että SSL:n karttarekisteri pidetään ajantasalla ja Karttarekisterin kautta seurat todentavat omistusoikeuden karttoihinsa kyseisten maastojen osalta.

SSL:n karttarahan edellytyksistä, hakemisesta ja käsittelyaikataulusta tiedotetaan tarkemmin loka-marraskuun aikana.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail