Pyöräsuunnistuksen SM-erikoispitkä järjestetään 13.9.2020 Lahdessa

SOC Asikkala ja Lahden Taimi järjestävät pyöräsuunnistuksen SM-erikoispitkän matkan kilpailun Lahdessa sunnuntaina 13.9.2020.

Seurojen piti järjestää muun muassa veteraanien MM-kilpailut tuona ja aiempina päivinä, mutta koronatilanteen heikkeneminen aiheutti ikävän takaiskun ja kilpailuilta poistettiin arvokilpailustatukset.

Alkuperäinen suunnitelma oli, että 13.9.2020 olisi ollut pitkän matkan kilpailu, mutta järjestäjä pidentää ratoja niin, että ne sopivat SM-erikoispitkälle matkalle.

Suunnistajien, jotka ovat jo ilmoittautuneet veteraanien MM-kilpailuun sunnuntaille 13.9.2020 ei tule ilmoittautua uudelleen SM-erikoispitkälle matkalle. Aiemmat ilmoittautumiset ovat automaattisesti mukana SM-erikoispitkän matkan ilmoittautumisina.

Pyöräsuunnistuksen SM-ohjeet

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail