Suunnistuksen SM-keskimatka järjestetään 2020 kaksipäiväisenä

Suunta Jyväskylän piti järjestää suunnistuksen SM-keskimatkan kilpailu jo toukokuussa, mutta koronaepidemian vuoksi kilpailu siirrettiin päivälle 30.8.2020. Vaikka epidemia on hellittänyt, tapahtumajärjestelyille on edelleen olemassa rajoituksia.

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten ja määräysten sekä osallistujien turvallisuuden vuoksi suunnistuksen SM-keskimatka järjestetään vuonna 2020 kaksipäiväisenä kilpailuna totutun yhden päivän sijaan. Lauantaina 29.8.2020 järjestetään karsintakilpailu niissä sarjoissa, joiden kilpailu koostuu karsinnasta ja finaalista. Sunnuntaina 30.8.2020 järjestetään kaikkien sarjojen finaali. Tällä järjestelyllä kilpailija kilpailee vain yhden kilpailun päivässä, eikä hänen tarvitse jäädä viettämään aikaa kilpailukeskukseen eri suoritusten välillä. Turvallisuus paranee, kun kilpailijoiden viipymä kilpailukeskuksessa lyhenee ja kontaktit muihin kilpailijoihin vähenevät.

Suunta Jyväskylä tiedottaa kilpailun järjestelyihin ja molempien päivien aikatauluihin liittyvistä asioista erikseen.