Urheiluseurojen korona-avustukset ovat haettavissa torstaihin 14.5. mennessä

Urheiluseuroille tarkoitettujen korona-avustuksen hakuaikaa päättyy 14.5. Haku kannattaa aloittaa ajoissa ja tutustua ohjeisiin sekä lomakkeeseen etukäteen. Lisätiedot Suunnistusliiton jäsenseuroille: nuorisopäällikkö Timo Saarinen (p. 040 5198699)

Avustusta voidaan hakea liikunta- ja urheiluseurojen yleishyödyllisen toiminnan alijäämään, joka aiheutuu koronaviruksen vaikutuksista hakijan toimintaan 1.3−31.5.2020 välisenä aikana.  Avustusta haetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön asiointipalvelusta.

Lisäksi on haettavana avustusta poikkeusaikana toteutettuihin vaihtoehtoisiin toimintatapoihin, kuten etä- tai digiohjaus ja -valmennus. Tätä avustusta haetaan Aluehallintoviraston asiointipalvelussa.

Lisätiedot OKM:n sivuilta.  Lue lisää >>

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail