Vielä ehtii mukaan Hippo-suunnistuskouluksi – muista materiaalitilaus!

Kevät etenee ja koronasta huolimatta moni Hippo-suunnistuskoulu on jo käynnissä etänä tai odottaa alkamistaan rajoitusten helpottaessa.  Lähes 30 osuuspankkia on jo ilmoittanut mukaan yli 50 seuraa, ja vielä on mahdollisuus pari viikkoa sopia yhteistyöstä. Osuuspankin, Olympiakomitean ja Suunnistusliiton yhteinen toimintamalli on toiminut jo vuosia ja materiaalia on uusittu tällekin vuodelle.

Paikalliset osuuspankit ovat vahvasti mukana tukemassa toimintaa tänäkin vuonna, vaikka varsinaisia Hippo-suunnistuskouluja ei ole päästy aloittamaan. Valmis materiaali on helppo tapa tukea perheitä matalan kynnyksen suunnistusharrastuksessa ennen kuin varsinainen lähiopetus pääsee käyntiin.

Yhteistyöstä jo sopineita seuroja kannustetaan tilaamaan materiaali toukokuun aikana, vaikka itse toiminta alkaisikin vasta loppukesällä. Lisätilauksia voi tehdä tarpeen mukaan myös elokuussa. Mikäli seura on sopinut yhteistyöstä pankin kanssa, on seuran yhteyshenkilölle lähetetty  materiaalien tilauslinkki. Materiaalin toimitus pyritään näin poikkeusaikanakin hoitamaan postitse noin 1-2 viikon kuluessa.

Uusien Hippo-suunnistuskoulua suunnittelevien seurojen kannattaa tutustua Hippo-suunnistuskoulun ohjeeseen ja olla rohkeasti yhteydessä paikalliseen osuuspankkiin. Pankit ilmoittautuvat mukaan kumppaneiksi omassa palvelussaan.

Lisätietoja:
Suunnistusliiton nuorisopäällikkö Timo Saarinen p. 040 519 8699, etunimi.sukunimi@suunnistusliitto.fi