Koronaviruksen osalta noudatetaan viranomaisten suosituksia

Suunnistusliitto noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, sosiaali- ja terveysministeriön ja ulkoministeriön linjauksia ohjeistaessaan seuroja kilpailu- ja leiritapahtumien järjestelyjen ja urheilijoiden liikkumisen suhteen koronavirus covid-19 -epidemiatilanteessa. Toistaiseksi Suomi on epidemian rajausvaiheessa. Covid-19 tartuntariski Suomessa on pieni eikä ihmisten maahantuloa tai kokoontumista urheilutapahtumiin rajoiteta.

Epidemiatilanne muuttuu jatkuvasti ja kansainväliset tutkimusryhmät tuottavat viruksesta päivittäin uutta tietoa. Siksi lähitulevaisuuden tilannetta tai vaikutusta suuriin urheilutapahtumiin on mahdotonta ennustaa. Suomen Olympiakomitea seuraa tilannetta ja Olympiakomitean päivitetty ajantasainen tieto koronavirusepidemian vaikutuksista löytyy tästä linkistä.

Suunnistusliitto seuraa aktiivisesti tilannetta ja tarvittaessa päivittää uutisointia.