Lahden Suunnistajat -37 palkittiin Vuoden seura -palkinnolla Urheilugaalassa

Perinteikäs suunnistuksen erikoisseura Lahden Suunnistajat -37 palkittiin Vuoden seura -palkinnolla torstaina Urheilugaalassa. Merkittävimpänä palkintoperusteena oli yhteisöllisyys, joka nousee keskeisesti esiin LS-37:n seuratyössä.

Lahden Suunnistajat -37 on vuonna 1937 perustettu Suomen ensimmäinen suomenkielinen suunnistuksen erikoisseura. LS-37 tarjoaa kaikenikäisille ja -kuntoisille harrastusmahdollisuuksia, ja seuran keskiössä ovat erityisesti matalan kynnyksen toiminta lapsille, laadukas nuorisovalmennus sekä panostus huippusuunnistukseen. Seuran erilaiset valmennus- ja harrasteryhmät, kuten lasten suunnistuskoulut, nuorten ja aikuisten treenit, sekä ilta- ja sprinttirastit pyörivät lähes vuoden ympäri.

Seuran toiminnanjohtaja Minna Kauppi on yksi Seurasydän-kampanjan näkyvistä kasvoista. Seurasydän korostaa sitä arvokasta ja merkityksellistä työtä, jota seuratoiminnassa tehdään.

LS-37 tunnetaan ansiokkaasta kilpailutoiminnasta jokavuotisen Lahti-Suunnistuksen järjestäjänä, ja seura järjesti myös Jukolan Viestin 2018 Hollolassa.

Vuoden seura -palkinnon loppusuoralla olivat lisäksi turkulainen Lahjan Tytöt ja raumalainen Pallo-Iirot. Lahden Suunnistajat -37 palkittiin perinteisellä Uno-pokaalilla sekä Alkon lahjoittamalla 10 000 euron stipendillä.

Seuran puheenjohtaja Kauko Suhonen kiteytti, miksi Lahden Suunnistajat -37 ansaitsi Vuoden seura -palkinnon.
– Olemme perinteikäs seura, seurayhteisömme toimii ja hengittää monella tavalla. Meillä on laajasti toimintaa kaikille. Toimintaa on lasten ja nuorten kanssa. Meillä on aktiivisuunnistajia, huippuja, veteraaneja, naisia sekä miehiä. Iso kiitos kuuluu yhteistyökumppaneille ja tukijoillemme, jotta pystymme toimimaan näin laajasti, kertoi Suhonen.

Lahden Suunnistajat -37 on yksi suunnistuksen lähes kolmestakymmenestä lasten ja nuorten Tähtiseuroista.
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail