Kahdeksalle suunnistajalle URA-säätiön opiskeluapuraha

Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiö (URA) on tänään jakanut opiskeluapurahan 130 urheilijalle lukuvuodelle 2019-2020.

Apurahan saajien joukossa on lukuisia maailmanmestareita esimerkiksi salibandysta, muodostelmaluistelusta ja cheerleadingista sekä jo uransa lopettaneita huippu-urheilijoita yhteensä 49 eri lajista ja 13 eri urheiluakatemiasta. Apurahan suuruus on 1500 tai 3000 euroa koko lukuvuodelle.

Suunnistajista apurahan saavat Anna Haataja, Liisa Nenonen, Kirsi Nurmi, Anna Närhi, Mirka Suutari, Topi Syrjäläinen, Misa Tuomala ja Marjut Turunen.

Lisätiedot

Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiö perustettiin vuonna 1972 silloisen tasavallan presidentin Urho Kekkosen toimesta. Säätiön tarkoituksena on tukea huippu-urheilijoiden kaksoisuraa ja edistää heidän kouluttautumistaan ja urheilu-uran jälkeisen ammatin hankkimista. Perustamisestaan lähtien URA-säätiö on jakanut vuosittain opiskeluapurahoja aktiiviurheilijoille ja jo uransa päättäneille urheilijoille.