Ilmoittaminen SuHu-leiritykseen päättyy 6.10.

Seurojen tulee ilmoittaa 6.10. mennessä SuHu-leirityksen valintaohjeet täyttävät urheilijat ja heidän tulokset. Suunnistusliitto lähettää tämän jälkeen leirikutsun seurojen nimeämille, valintaohjeet täyttäville urheilijoille.

Suunta Huipulle -leirit ovat liittojohtoisia valmennusleirejä 15-20 -vuotiaille huipulle tähtääville nuorille. Leiritysohjelmaan valitaan urheilijat valintaohjeiden mukaan. Valintaohjeet kuvaavat kilpailumenestyksen lisäksi fyysisiä ominaisuuksia ja tavoitteellisuutta.  Tulevan kauden ensimmäinen Suunta Huipulle -leirit järjestetään 22.-24. marraskuuta Pajulahden urheiluopistolla.

Suunta Huipulle -leirin ympärille rakentuu Suunta Huipulle -viikonloppu, joka sisältää leirin lisäksi Suunta Huipulle -valmentajakoulutuksen (taso2) ja -seuraohjelman tapaamisen.

Samana viikonloppuna opistolla leireilee myös aikuisten ja nuorten suunnistusmaajoukkue. Mukana menossa ja urheilijaesikuvana leirillä on MM-viestin hopeamitalisti Aleksi Niemi.

Suunta Huipulle-leiri esite 2019

Suunta Huipulle -leirityksen sivut

Uudistuneesta Suunta Huipulle -leirityksestä uutinen 9.5.2019

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail