Viestiliigan järjestäjiä haussa vuodelle 2020

Uuden Viestiliigan toisen kauden loppu lähenee. Viestiliiga jatkuu vuonna 2020. Tavoitteemme on saada kilpailujen järjestäjät vahvistettua hyvissä ajoin.  Viestiliiga on kahden ensimmäisen kauden aikana osoittautunut kiinnostavaksi kokonaisuudeksi, niin seurojen kuin yhteystyökumppaneidenkin osalta. Viestiliigaosakilpailun myötä seuroilla on mahdollisuus nostaa omaa profiiliaan kilpailujärjestäjänä.

Suunnistusvalmentajat ry haluaa nyt tietää seuranne kiinnostuksen järjestää Viestiliigan osakilpailu kaudella 2020. Jo viestikilpailua hakeneet (ja myönnetyt tapahtumat) seurat ilmoittavat halukkuudesta Viestiliigan johtoryhmälle jäljessä oleviin yhteystietoihin 15.9.2019 mennessä. Seurat, joka eivät ole vielä hakeneet tapahtumaa SSL:n kilpailujen hakumenettelyn mukaisesti, tekevät sen 16.9 mennessä (haun voi tehdä myös ehdollisesti, niin jos tulee valituksi mukaan kauden 2020

Viestiliigaan) ja samalla on ilmoitettava halukkuudesta edellisen mukaisesti alla oleviin osoitteisiin. Halukkuus tulee ilmaista sähköpostitse seuran johtokunnan (tai kilpailujen järjestämisestä vastaavan henkilön/jaoston) toimesta.

Hakemuksen tulee sisältää tieto ajankohdasta, kilpailumuodosta (maasto-/sprintti-/yöviesti) sekä lyhyt kuvaus kilpailusta toimihenkilöineen.

Automaattisesti Viestiliigassa on mukana vain Jukola ja etusijalla seurojen halukkuuksien mukaisesti on FinnSpring sekä SM-viesti.

Viestiliigan 2020 kilpailukalenteri julkaistaan 2019 Finaalissa 6.10.

Osakilpailujen järjestäjien oikeudet ja velvollisuudet tullevat säilymään kauden 2019 mukaisena. Nettilähetyksen kumppanuusrasite seuralle on nyt 2000 euroa, joka kattaa gps:n. Suunnistusvalmentajat ry ja tuottajana oleva Oikea Reitti Oy pidättävät oikeuden muutoksille.

Järjestämissopimukset tehdään 2020 tammikuun loppuun mennessä.

Tietoa vuosien 2018 ja 2019 Viestiliigasta löytyy suunnistus.net/viestiliiga sivuilta ja tiedustelut tarkennuksista alla oleviin osoitteisiin.

Yhteystiedot:

Viestiliigan koordinointi

Suunnistusvalmentajat ry

viestiliiga@gmail.com

050-5325786/ Mikko Niskanen

 

Nettilähetyksen tuotanto

Mikko Reitti

Oikea Reitti Oy

www.oikeareitti.net

mikko@oikeareitti.net

044-5805455