Seuraa Kangasala-Jukolaa 15.-16.6.

Kangasala-Jukola suunnistetaan 15.-16.6. Tapahtumakeskus rakentuu Heponiemen kylään, joka sijaitsee 13 km päässä Kangasalan keskustasta itään.

Kangasala-Jukola lyö jälleen kerran ennätyksiä. Ilmoittautumisen päättyessä kirjattiin Jukolan viestin osanottajaennätys 20592.  Venlojen viestiin ilmoittautui yhteensä 1718 joukkuetta, mikä on lähes sata joukkuetta enemmän kuin koskaan aiemmin. Myös Jukola-seitsikoita ilmoittautui mukaan ennätysmäärä, kaikkiaan 1960 joukkuetta, mikä rikkoo Lahti-Hollolan Jukolan aiemman ennätyksen 65 joukkueella.

Venlojen viesti starttaa lauantaina klo 13.20 ja voittaja on maalissa n. klo 17. Jukolan viesti lähetetään matkaan lauantaina klo 23.00 ja voittajaa päästään juhlimaan n. 6.45.  Jukolan aikataulua

Lataa Jukola-sovellus

Jukolan tapahtumista pysyt kartalla lataamalla virallisen Jukola-sovelluksen, joka löytyy niin Google Playsta kuin App Storesta. Jukola-sovelluksesta löytyvät mm. kilpailuohjeet, kilpailukeskuskartat ja tapahtuman ohjelma. Lisäksi sovelluksella pystyy seuraamaan kilpailun etenemistä sekä kärjen että omien suosikkijoukkueiden osalta.

Seuraa tapahtumaa paikanpäällä tai netistä

Tapahtumaa voi seurata monin eri tavoin:

Tiedätkö voittajan?

Lisäjännitystä kisan seurantaan saa pelaamalla Veikkauksen pelikohteita. Venlojen viestin ja Jukolan viestin tuloksia voi veikata niin Voittajavedossa, Supertriplasta kuin päivän triosta. Tutustu pelikohteisiin.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail