Suomen joukkue pyöräsuunnistuksen EM-kisoihin Puolaan

Pyöräsuunnistuksen EM-kisat ajetaan Puolassa kesäkuun alussa. Suomesta lähtee matkaan neljän naisen ja kuuden miehen joukkue. Mukana ovat viime vuosien arvokisamenestyjät Maria Hara, Antonia Haga ja Jussi Laurila sekä aikuisten arvokisadebyyttinsä tekevät Juha Lilja ja Teemu Kaksonen, jotka ikänsä puolesta mahtuvat vielä nuorten sarjaan.

EM-kisat kilpaillaan Puolan Wroclavissa 8.-10.6. EM-kisat avaa samalla maailmancup-kauden.

Antonia Haga OK Botnia, Marika Hara Koovee, Kaarina Nurminen Tampereen Pyrintö, Ingrid Stengård OK Trian.

Miehet: Pekka Niemi, Kankaanpään Suunnistajat, Jussi Laurila Jalasjärven Jalas, Kare Kaskinen Ulvilan Ura, Juha Lilja Tampereen Pyrintö, Teemu Kaksonen Ylistaron Kilpa-Veljet, Petrus Hanhijärvi Espoon Akilles.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail