Lasten suunnistuskoulut käynnistyvät – vielä ehtii mukaan Hippo-toimintaan!

Kevät etenee ja samalla käynnistyvät myös suunnistuskoulut eri puolilla Suomea. Suunnistusseurat toteuttavat tänäkin vuonna kymmeniä Hippo-suunnistuskouluja. Osuuspankin, Olympiakomitean ja Suunnistusliiton yhteinen toimintamalli on toiminut jo vuosia, ja halukkaat uudet seurat ehtivät vielä tällekin keväälle mukaan yhteistyöhön.

Yhteistyösopimus paikallisen osuuspankin kanssa mahdollistaa Hippo-brändin maksuttoman käytön sekä suunnistuskoululaisen materiaalit Suunnistusliitosta. Pankit ovat olleet innostuneita ja tyytyväisiä Hippo-yhteistyöhön suunnistusseurojen kanssa, joten mikäli oma seura ei ole vielä tätä mallia hyvödyntänyt, kannattaa olla yhteydessä paikalliseen osuuspankkiin.

Ohjeet yhteistyön aloittamisesta Hippo-suunnistuskoulun toteuttamisesta:  Nuoriso -> Hippo-suunnistuskoulu -> Toimi näin 

Materiaalipaketti sisältää uudistuneet Hippo-harjoitusvihot Startin ja Tsempin, vinkkivihkoja vanhemmille, ohjaajan oppaan sekä muita tukimateriaaleja.

 

Suunnistuskoulujen tueksi voi tilata myös Suunnistusliiton tuottamaa materiaalia, mm. uudistettu karttamerkkipeli soveltuu hyvin eri harjoituksiin, alkulämmittelyihin, karttamerkkien opetteluun jne.

-> Tilaa materiaaleja 

Suunnistuskoulun järjestämisen ohjeita (pdf)