Unelmien liikuntapäivä 10.5. ja World Orienteering Day 15.–21.5.

Järjestääkö seurasi suunnistustapahtuman valtakunnallisena Unelmien liikuntapäivänä 10.5. tai Maailman suunnistuspäivänä, joka on melkein viikon mittainen 15.–21.5.? Kaikenlaiset suunnistukselliset tapahtumat kannattaa ilmoittaa järjestäjätahojen sivuille, jolloin tapahtuma tulee myös uusien harrastajien tietoisuuteen.

10.4. mennessä ilmoitetut Unelmien liikuntapäivän tapahtumat ovat mukana arvonnoissa

Kaikkien 10.4. mennessä tapahtumansa mukaan ilmoittaneiden kesken arvotaan Suomen olympiajoukkueen virallinen polkupyörä! Kyseisellä Tunturi Ponilla suhailtiin Pyeongchangin talvikisojen kisakylässä. Ilmoita tapahtumasi.

Tmän vuoden teema on eri-ikäiset yhdessä. Teema sopii hyvin suunnistukseen. Päivän tarjontaan ovat toki kaikenlaiset liikuntatapahtumat ovat tervetulleita.

Seuraa Unelmien liikuntapäivää sosiaalisessa mediassa
Facebook
Instagram #unelmienliikuntapäivä
Twitter: @Liikuntapäivä  #unelmienliikuntapäivä

World Orienteering Day – tapahtumia voi järjestää viikon aikana

World Orienteering Day, eli Maailman suunnistuspäivä on toista vuotta laajentunut lähes viikon mittaiseksi tapahtumaksi, joka on 15.–21.5.

Ajanjaksolle mahtuu Suomessa helposti lähes sata suunnistustapahtumaa – kuntorasteja, koulutapahtumia, kilpailuja, suunnistuskouluja jne. Olisi kiva nähdä WOD-kartalla kaikki nämä tapahtumat!

Toistaiseksi on Suomen kartalla vai kaksi tapahtumaa, joten nyt on kirin aika. Tapahtuman ilmoittaminen World Orienteering Day -kartalle.

Seuraa Maailman suunnistuspäivää sosiaalisessa mediassa
Facebook
Instagram #worldorienteeringday
Twitter  #worldorienteeringday

Tuo seurasi tapahtumat näkyviin!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail