Suunnistusliitto lomauttaa henkilökunnan kuukaudeksi

Suunnistusliiton hallitus on päättänyt osana talouden tervehdyttämistä lomauttaa henkilökunnan kuukaudeksi. Suunnistusliiton liittovaltuusto hyväksyi lauantaina 23.3. tilinpäätöksen, joka oli vuodelle 2018 alijäämäinen 123 000 euroa.

– Liittohallitus kokoontui valtuuston jälkeen ja päätti hakea liittovaltuuston edellyttämiä säästöjä liiton toiminnasta. Henkilökunta lomautetaan vuoden 2019 aikana kuukaudeksi.  Lisäksi hallitus etsii kevään aikana ratkaisuja, joilla kustannuksia voidaan karsia noin 200 000 euroa nykyiseen verrattuna. Keskeinen syy aiempaa tiukempaan taloudelliseen tilanteeseen on perinteisten tuottojen pienentyminen, kuten lisenssit, kilpailijamaksut ja Suunnistaja-lehden tuotot, tarkentaa toimitusjohtaja Mika Ilomäki.

Lisätiedot: Mika Ilomäki, toimitusjohtaja, 045-77310310, mika.ilomaki (a) suunnistusliitto.fi

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail