Suunta Huipulle -seuraohjelmaan mukaan seitsemän seuraa

Suunta Huipulle -seuraohjelmaan on valittu mukaan seitsemän uutta seuraa, jotka osoittivat hakemuksessaan hyvät lähtökohdat ohjelman tavoitteiden mukaiselle kehittämistyölle. Seuroilta löytyy  innokkuutta ja halua pyrkiä parantamaan huipulle tähtäävien suunnistajien arkiharjoittelun laatua sekä  viemään eteenpäin seuran johtamista ja toimintaedellytyksiä.

Suunta Huipulle -seuraohjelmassa 2019-2020 mukana ovat seuraavat seitsemän seuraa: Hyvinkään Rasti, Kouvolan Suunnistaja, Lahden Suunnistajat, Lapuan Virkiä, Rasti-Jussit, Suunta-Jyväskylä ja Valkeakosken Haka.

Hakuajan puitteissa Suunnistusliittoon saapui seitsemän hakemusta, eli kaikki mukaan hakeneet tulivat valituksi.

Ohjelma alkaa keskiviikkona 27. maaliskuuta videokokouksena toteutettavalla ”Nivelseminaarilla”, missä käydään läpi ohjelman sisältöjä ja tavoitteita sekä kuullaan pilottivaiheen seurojen kokemuksia. Tämän jälkeen alkaa seuroissa kesän yli jatkuva valmisteluvaihe, missä seuralle annetaan aikaa sisäisen projektisuunnitelman työstöön. Ensi syksystä alkavat ohjelmaan kuuluvat kohtaamiset toteutetaan paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti. Suunta Huipulle -seuraohjelmaan sisältyy myös valmentajakoulutus sekä nuorten valmennusleirejä.

Suunta Huipulle -seuraohjelman myötä halutaan lisätä innostusta, yhteisöllisyyttä, yhteistyötä ja sitoutumista yhteiseen valmennuslinjaukseen.

Suunta Huipulle -seuraohjelma