SVT-koulutus 2019 alkaa suunnistusseminaarista

Suunnistusvalmentajatutkinto (SVT) alkaa 1.-3. helmikuuta Kisakallion urheiluopistolla suunnistusseminaariviikonlopun yhteydessä. Koulutus koostuu neljästä lähijaksosta, oppimistehtävistä sekä käytännön harjoitusten vetämisestä. Yksi lähijaksoista toteutetaan kesäkuussa Suomen maailmancupin yhteydessä. Pääkouluttajana toimii Suomen maajoukkueen entinen päävalmentaja Juha Taini.

Koulutuksen avaintavoittena on urheilijan (/urheilijaryhmän) kehittäminen vuoden sisällä ja avainasioita vuosisuunnittelu, kokonaisvaltainen valmennus, kehittymisen seuranta sekä fyysiset ominaisuudet.  Koulutukseen osallistuvilta edellytetään aktiivista toimimista valmennus-/ohjaustehtävissä.

Haku koulutukseen on käynnissä 6.1.2019 asti.

Lue lisää koulutuksesta ja hae mukaan: https://www.suunnistusliitto.fi/valmentajakoulutus/suunnistusvalmentajatutkinto-svt-taso-3/