Teini sai MM-mitalinsa

Tiistaina suunnistuksen MM-keskimatkan hopeaa voittanut Marika Teini sai tuoreeltaan kisan jälkeen mitalin hetkeksi vain kuvauksia varten. Varsinainen palkintojenjako tapahtui keskiviikkoiltana Siguldan keskustassa järjestetyssä mitaliseremoniassa. Teini juhli mitaliaan yhdessä kisan muiden mitalistien Venäjän Natalia Gemperlen ja Ranskan Isia Bassetin kanssa.

Aiemmin päivällä koko Suomen joukkue juhlisti Latvian kisojen ensimmäistä suomalaismitalia yhteisillä mitalikahveilla. Ensimmäistä henkilökohtaista MM-mitaliaan juhlistanut Marika Teini sai paikalle myös perheensä, joka on ollut kannustamassa häntä kaikissa MM-kisoissa. Tilaisuudessa Teini sai kuulla myös Tasavallan presidentin Sauli Niinistön lähettämät onnittelut.

MM-kisat jatkuvat torstaina viesteillä. Suomen naisten joukkueessa suunnistavat Sofia Haajanen, Maija Sianoja ja Teini. Miesten trio MM-viestissä on Hannu Airila, Fredric Portin ja Miika Kirmula. Viestit alkavat klo 14.20 naisten kilpailulla. Miehet pääsevät vauhtiin klo 16.20. Yle televisioi viestit Yle Areenassa klo 14.43 alkaen.