Suomen joukkue maailmancupin kolmannelle kierrokselle valittu

Suomi lähtee Norjassa elokuun lopussa järjestettävään maailmancupiin 10 naisen ja 9 miehen joukkueella. Joukkue koostuu pääosin MM-kilpailuihin lähtevistä urheilijoista täydennettynä tällä kaudella valintakilpailuissa pärjänneillä suunnistajilla.

Maailmancupin kolmas kierros suunnistetaan 31.8.-2.9. Norjassa ja se toimii samalla vuonna 2019 käytävien suunnistuksen ensimmäisten maastomatkojen MM-kilpailujen esikilpailuna.

Maailmancupin ohjelmaan kuuluu kolme matkaa, jotka ovat 31.8. käytävä pitkä matka, 1.9. suunnistettava prologi ja takaa-ajokilpailu sekä 2.9. juostava perinteinen viesti.

Joukkue maailmancupin 3. kierrokselle

Naiset: Sari Anttonen Keuruun Kisailijat, Sofia Haajanen SK Pohjantähti, Anna Haataja SK Pohjantähti, Henna Haikonen Anttolan Urheilijat, Lotta Karhola Tampereen Pyrintö, Miia Niittynen Koovee, Kirsi Nurmi IFK Göteborg, Anna Närhi IFK Göteborg, Maija Sianoja MS Parma, Marika Teini SK Pohjantähti. Varalla: Tuulia Viberg MS Parma.

Miehet: Hannu Airila Kalevan Rasti, Einari Heinaro Helsingin Suunnistajat, Aleksi Karppinen Ikaalisten Nouseva-Voima, Miika Kirmula Kalevan Rasti, Elias Kuukka Tampereen Pyrintö, Aleksi Niemi Tampereen Pyrintö, Olli Ojanaho Helsingin Suunnistajat, Fredric Portin Paimion Rasti, Olli-Markus Taivainen Navi. Varalla: Joni Hirvikallio Koovee.

Suunnistuksen MM-kilpailut käydään parin viikon päästä, 4.-11.8. Riiassa ja Siguldassa Latviassa.

***

Edit 30.8.2018: Anna Haataja jää pois.