Seuraa nuorten MM-kisoja

Nuorten MM-kisat käydään Unkarissa 9.-14.7. Kisakaupunkina toimii Kecskemét.

Kilpailun aikataulu ja kisakohtaiset seurannat:

ma 9.7. Pitkä matka 
ti 10.7. Sprintti
to 12.7. Keskimatkan karsinta
pe 13.7. Keskimatka
la 14.7. Viesti

Järjestäjien kisasivut

Areenakuulutuksen suoratoisto

Suomen joukkue nuorten MM-kisoihin

Naiset: Anni Haanpää Tampereen Pyrintö, Veera Klemettinen Suunta Jyväskylä, Maria Määttänen Espoon Suunta, Amy Nymalm Pargas IF, Jasmiina Rantala Rasti-Lukko, Anu Tuomisto Vaasan Suunnistajat. Varalla Tuuli Heikkilä Lynx.

Miehet: Mikko Eerola Tampereen Pyrintö, Tuomas Heikkilä Helsingin Suunnistajat, Otto Kaario Suunta Jyväskylä, Leo Matinheikki Tampereen Pyrintö, Teemu Oksanen Ikaalisten Nouseva-Voima, Akseli Ruohola MS Parma. Varalla Alvar Palmen Espoon Suunta.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail