Vielä ehtii mukaan Koulu kartalla -hankkeeseen ja Sporttitettiin

Suunnistusliiton nuorisotoiminnassa on käynnissä erilaisia hankkeita, joiden avulla kehitetään uusia toimintamalleja koulusuunnistukseen, seurayhteistyöhön ja nuorten osallistamiseen.

Koulu kartalla -hanke

Opetus- ja kulttuuriministeriö on mukana rahoittamassa SSL:n Koulu kartalla -hanketta, jonka tavoitteena on suunnistuksen avulla lisätä liikettä koulupäivään, tuottaa uusia opetusmateriaaleja ja -malleja oppitunneille sekä kehittää seurayhteistyöverkostoa.

Etsimme seuroja mukaan lukuvuoden 2018-2019 pilottivaiheeseen, joka käynnistyy elokuussa 2018. Hankkeessa kehitetään koulusuunnistuksen toimintamalleja yhdessä seurojen kanssa ja pyritään parantamaan myös paikallisia olosuhteita mm. pihakarttojen osalta.

Sporttitetti

Suunnistusliitto on mukana myös Nuorten Akatemian Sporttitetti-hankkeessa yhdessä yli 20:n muun lajiliiton kanssa. Sporttitetti on uusiTET-malli, jonka yläkoululainen nuori suorittaa urheiluseurassa ja yhteistyössä lajiliiton kanssa. Siinä nuori tutustuu ja osallistuu yksi-kaksi viikkoa liikunta-alan työtehtäviin seuraten yksilöllistä, yhdessä seuran kanssa suunniteltua tehtäväpolkuaan –liikunnanohjauksesta koulussa ja tapahtumajärjestämisestä seurassa valmennukseen ja viestintään.

Sporttitetti on hieno mahdollisuus osallistaa ja aktivoida nuoria seuratoimintaan. Etsimme vielä 2-3 seuraa mukaan toteuttamaan TET-jaksoja yhteistyössä liiton kanssa. Etsi seurastasi innokas nuori ja tarjoa hänelle ikimuistoinen ja mielekäs TET-kokemus!

Lisätietoja Sporttitetistä löytyy Nuorten Akatemian sivuilta.

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 6.7. mennessä:

SSL:n nuorisopäällikkö Timo Saarinen (etunimi.sukunimi@suunnistusliitto.fi) p. 040 5198699