Hiisirasti hakee nuorisotyöntekijää

Hiisirasti ja sen alaseurat Eura-Kauttuan Urheilijat, Eurajoen Veikot, Kiukaisten Urheilijat ja Köyliön Lallit hakee

NUORISOTYÖNTEKIJÄÄ

Antti siirtyy Kangasalla järjestettävän, vuoden 2019 Jukolan pääsihteeriksi, joten haemme uutta nuorisotyöntekijää.

Tehtäviisi tulee kuulumaan suunnistuskoulutoiminnan suunnittelu ja järjestäminen seurojen toiminta-alueelle yhteistyössä seurojen omien vapaaehtoistoimijoiden kanssa sekä suunnistuskoulun markkinointi. Tavoitteena on saada lapset, nuoret ja aikuiset innostumaan luonnossa liikkumisesta ja suunnistuksesta.

Nautit erityisesti lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. Olet reipas, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen, valmis tarttumaan nuorisotyön kehityshaasteeseen ja sinulla on suunnistustausta.

Työsuhde on osa-aikainen, n. 50% normaalityöajasta ja työaika tulee painottumaan syksyyn sekä kevääseen/kesään. Työsuhde alkaa 1.8.18 tai sovittaessa ja on aluksi vuoden määräaikainen työsuhde, mutta tavoitteena on jatkaa työsuhdetta sen jälkeenkin.

Tehtävään valittavalla tulee olla oma auto käytössä. Tehtävään sopivan koulutuksen tai kokemuksen nuorten parissa toimimisesta luemme hakijan eduksi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen (€/h) viimeistään 25.6.18 osoitteeseen sari.koskinen(at)outlook.com. Lisätietoja arki-iltaisin klo 17-21/ viikonloppuna Sari Koskinen puh. 040 749 9309.