Leimaus-leiri lähestyy – 1700 osallistujaa mukana

Tämän kesän Leimaus-leiri lähestyy ja valmistelut alkavat olla jo loppusuoralla. Leirille on ilmoittautunut yhteensä 1700 leiriläistä ja ohjaajaa, joten leiritunnelma on varmasti korkealla Kisakallion urheiluopistolla. Leiri alkaa maanantaina 4.6. iltapäivällä ja päättyy torstaina 6.6. leiriviestiin. Ohjelmassa on monipuolisia harjoituksia, säbäturnausta, erilaisia oheisohjelmia sekä tietysti loistavaa leirimeininkiä. Leirin avajaisissa suunnistuksen Tähtiseuroille (ent. Sinettiseura) jaetaan uudet jättitunnukset.

– Tällä kertaa leirin tunnuslauseena on ”Nuorten toteuttama leiri nuorille”, koska meillä on mukana paljon nuoria suunnittelussa ja vastuutehtävissä, kuten ratamestareina ja ohjaajina. Koen tämän erittäin hienona ja arvokkaana asiana, kertoo leirinjohtaja Virpi Palmen.

Leirin järjestelyistä vastaavat Kisakallion urheiluopiston lisäksi lohjalainen Hiidenkiertäjät ja Espoon Suunta. Eri taso- ja seuraryhmien ohjelmien suunnittelu on ollut vaativaa työtä, jotta aikataulut pitävät ja kuljetukset sekä ruokailut saadaan sujumaan juoheasti.

– Leimaus-leirillä ruokailuissa on ajateltu myös laatua ja ruoka on tehty maittavista kotimaisista raaka-aineista. Myös herkullisista luomutuotteista saavat leiriläiset nautiskella, Palmen kertoo.

Tämänvuotinen Leimaus on järjestyksessään 17. leiri vuonna 1995 alkaneessa ketjussa. Alkujaan kahden vuoden välein ja vuodesta 2010 lähtien vuosittain järjestetty leiri on säilyttänyt asemansa ollen yksi lasten ja nuorten suunnistuskesän kohokohtia.

Leirin nettisivuille päivitetään ajankohtaisia ohjeita, joihin sekä leiriläisten että ohjaajien on hyvä tutustua etukäteen. Seuraohjaajille lähtee vielä leiriä edeltävällä viikolla oma infokirje, jossa on koottuna tärkeitä ohjeita sekä mm. viestintäohje.

Tervetuloa Lohjalle ja Kisakallioon!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail