Rastilippu-palvelu tulvii kuntorastitapahtumia

Seurojen järjestämät kesäkauden kuntorastisarjat ovat jo käynnistyneet tai ovat juuri käynnistymässä eteläisimässä Suomessa. Iso määrä seuroja on jo vienyt tapahtumien tiedot Rastilippu-palveluun.

Kun suunnittelet lähtöä kuntorasteille, katso tapahtumien tarjonta Rastilippu-palvelusta. Rastilipussa voit rajata kartalta alueen ja määrittää monenko viikon ajalta katselet tapahtumia.

Ne tapahtumat, joissa on käytössä Rastilippu-palvelun ilmoittautumis- ja maksamistoiminnot, on merkitty tunnuksella. Tunnus on kartalla vihreä , tunnus on listalla oranssi .

Rastilippu-palvelun ohjeet suunnistajalle.

Kuntorastit ovat kaikille avoimia suunnistustapahtumia

Kuka vaan voi osallistua kuntorasteille. Suunnistuskokemusta tai seurajäsenyyttä ei tarvitse olla. Maksamalla (joko Rastilipussa tai paikan päällä) pääsee suunnistamaan. Tarvitset vain mukavat ulkoiluvarusteet, niin olet valmis suunnistamaan.

Katso aloittelijan ohjeita suunnistamisesta ja varusteista Tule rasteille -sivuilta.

Voit myös kysy neuvoja kuntorastipaikalla. Aloittelijoita neuvotaan mielellään.

Aikuisten suunnistuskurssille?

Huhtikuun alussa käynnistyy monilla paikkakunnilla suunnistuskursseja aikuisille. Katso tarjotaa ja ilmoittaudu mukaan.

Seurojen sivuilta löytyy yhteystietoja, joiden kautta voi kysyä lähiseuran toiminnasta ja mm. lasten suunnistuskouluista.

Messukilpailun arvontavoittaja tykästyi Rastilippu-palveluun

Rastilippu-palvelun Messukilpailuun (11.3.) osallistui yli sata henkilöä. Arvonnan voitti Maija Alen Helsingistä. Voittajaan on otettu yhteyttä ja hän saa valita, mihin kuntorastisarjaan Kisakallion urheiluopisto sponsoroi hänelle ilmaisen osallistumisen koko kesäksi. Onnittelut!

Alen ilahtui kovasti Rastilippu-palvelun ominaisuuksista. Hänen mielestään on upeaa, että kuntorastit löytyvät palvelusta niin kätevästi ja hänen on helppo etsiä itselleen sopivia tapahtumia. Lisäksi hän tulee käyttämään palvelua matkoillaan. Alen sanoo ottavansa suunnistusvarusteet mukaan, kun hän matkustaa työn puitteissa tai vapaa-aikana eri puolilla Suomea. Rastilipusta hän löytää nyt helposti lähimmät kuntorastit.

Palaute on tervetullutta

Rastilippu-palvelua kehitetään edelleen ja kehitystyötä tehdessä huomioimme tulleen palautteen. Joten laita viestiä, kun sinulla on asioita mielessäsi liittyen Rastilippu-palveluun rastilippu(a)suunnistusliitto.fi