Lumo-stipendit tukevat nuorten liikuntaa ja urheilua, hakuaika 1.3.-31.3.2018

Lumo-sponsorointi- ja stipendiohjelma tukee suomalaista huippu-urheilua ja nuorten liikuntaa yksilö- ja joukkuetasolla. Vuonna 2012 käynnistetty sponsorointi- ja stipendiohjelma edistää hyvinvointia liikunnan parissa myöntämällä stipendejä ja sponsorointia nuorille urheilulahjakkuuksille. Aiemmin Virkeä-nimellä toiminut ohjelma on nimetty nyt Lumo-brändin mukaan.

Keväällä 2018 Lumo-stipendejä myönnetään 25 urheilevalle nuorelle. Stipendejä voivat hakea lupaavat seuratasolla urheilevat 12-20-vuotiaat nuoret, jotka tarvitsevat taloudellista tukea harrastukseensa. Etusijalla stipendin saajiksi ovat Lumo- ja VVO-asukkaat. Stipendejä myönnetään sekä joukkue- että yksilölajien harrastajille. Haku on auki 1.–31.3.2018.

LIsäksi Lumo-sponsorointiohjelmassa yksilöurheilijoiden puolella on vuonna 2018 mukana suunnistaja Anna Haataja.

Lue lisää Lumo-stpendeistä ja sponsorointiohjelmasta.