Lasten Liike -tukihaku käynnissä seuroille 31.3. saakka

Lasten Liike iltapäivä on Suomen Olympiakomitean ja koko liikuntayhteisön, koulujen sekä yritysten yhteinen ponnistus alakouluikäisten liikuntakerhotoiminnan lisäämiseksi. Suomessa tehdään paljon hyvää työtä liikuntakerhotoiminnan edistämiseksi, mutta edelleen toiminta ei tavoita kaikkia lapsia. Tiedämme, että harrastuskipinä tulisi synnyttää jo nuorena.

Lasten Liikkeen tavoitteena on mahdollistaa liikuntaharrastus mahdollisimman monelle alakouluikäiselle lapselle. Toiminnan sijoitus iltapäiviin ja tuttuun koulu- ja lähiympäristöön ehkäisee lasten yksinäistä aikaa koulun ja kodin välillä.

Kuka voi hakea tukea?

Paikalliset urheiluseurat ja muut yhdistykset. Mukana hakemuksessa voi olla myös muita tahoja, esim. koulu tai yritys. Koska tavoitteena on synnyttää monipuolisia kerhoja paikkakunnille, joissa muut harrastusmahdollisuudet ovat rajalliset, etusijalla tukien myöntämisessä ovat yhteistyössä jätetyt hakemukset.

Lasten Liike -tukihaku on avoinna 7.3.-31.3.2018. Tukea voi hakea 500-2000eur / kerhotoimija, ja haku on auki 31.3.2018 asti.

Lukuvuodelle 2017-2018 tukea sai reilu 100 urheiluseuraa, lähes 50 paikkakunnalla. Kerhoja syntyi yhteensä 200. Lukuvuonna 2018-2019 pyritään tukemaan vähintään 250 kerhoa ja tukea tullaan jakamaan 200 000 eur.

Lisätietoa:  https://www.olympiakomitea.fi/lasten-liike

Carita Riutta, 045 267 1985, carita.riutta@olympiakomitea.fi