Suunnistuksen talvinen superviikonloppu Kisakalliossa lähenee!

Viikonloppuna 27.-28.1. on luvassa todellinen suunnistuksen superviikonloppu, kun Kisakallion urheiluopistolla järjestetään Valmennusseminaari ja ohjaajatapaaminen sekä maajoukkueiden että nuorten leirejä.  Valmentajia ja ohjaajia on paikalla yli 80 henkeä, suunnistuksen maajoukkueiden urheilijoita on mukana yli 60 ja Kultaisen leirin osallistujia n. 40. Lisäksi viikonloppuna Kisakalliossa leireilevät myös pyöräsuunnistuksen maajoukkueet mittavalla kokoonpanolla.

Kisakalliossa onkin mahdollisuus päästä seuraamaan seminaariohjelman lomassa eri-ikäisten urheilijoiden harjoituksia. Luvassa on varmasti antoisia puheenvuoroja, esityksiä, keskustelua ja iloista yhdessäoloa.

Valmennusseminaarin ja ohjaajatapaamisen ohjelma

Nähdään Kisakalliossa!